dilluns, 19 de desembre del 2016

ja tenim una altra vegada les festes nadalenques a la cantonada de caseta i un any més ens retrobarem amb amics i familiars que fa un any que no veiem, ens explicarem novetats i caurà segur alguna llagrimeta, però això també és part de la vida no?
El millor del Nadal per a mi? Les abraçades que dono i els petons sincers en tornar a veure els que tinc a la distància, només per això ... Visca el Nadal ... la resta ... una història comercial a la que tots estem immersos, perquè en definitiva sóc venedora però també client i persona, així que Senyores i Senyors, nens i nenes ... facin el que els plagui, comprin o no ..... gaudeixin dels seus éssers estimats, la vida no dóna per a molt més !!!


**************


i si té fred, mantetes i bufandes, que el temps està anunciant ....


Barrets de llana 100% ,lo millor de cada casa !!


i si hem de parlar d'art, parlarem de Rossita Viade Pintu..amb nom i cognoms, Mans de fada ....... !!!


I amb la col·laboració d'una altra artista de Cardedeu ... Andrea Alcalá Molina, que on no arribes tu, arriba ella amb la seva visió exacta i clara de com exposar meravelles en un metre quadrat d'aparador! miracle? no, treball i més treball, aquí està el secret. Gràcies Andrea !!!



Aquesta és la botiga que vull, la que somiava, la qual em dóna alegries i disgustos, com a tots els comerços de Cardedeu, els petits, els que lluitem cada dia contra Goliath, som David, però guanyarem gràcies a tots vosaltres ... segur !!!!

****************

Senyores veïnes d'aquesta plaça, que encara que carrer, és plaça per a mi, botigueres amigues a les que vull i necessito, de vegades ballo, de vegades ploro, de vegades les renyo com un general .... però sempre hi són per a mi, per cuidar-me en hores baixes o riure'ns com boges, Gràcies per la paciència!

***************

I aquesta foto està en antic,perquè jo volia néixer en els anys 40, però per sort tinc a la meva nena "Maica Messe"que em va tornar CHIC,i ara sóc "l'antiga més moderna que coneix"Gràcies Maica. 

****************

En fí quan t'envoltes amb persones com aquestes ... i em deixo alguna segur, et converteixes en allò que volies ser i et dius ... mira tan negada no seré .... Bon Nadal Cardedeu !!!!

****************

De la familia ni "mu", podría fer un llibre, són l'ostia !!
"Mulleres" sou família.......!!!

5 comentaris:

  1. I tant que SOM FAMÍLIA!!! I tenim una artista gran entre nosaltres. I una lluitadora de mena. L'Olivia és petita però, per a mi, la més gran.

    ResponElimina
  2. bon nadal reinaaa, que ets la reina!!! cardedeu va canviar per mi quan tu vas arribar... ja ho saps, oi?

    ResponElimina
    Respostes
    1. soc la clara, ara no se treure aixo de minimumusic...

      Elimina
    2. ja sabía que eres tuuuu !!! minimumusic....Gràcies guapa, tu vas estrenar el Museu !!!! petooons.!!!!

      Elimina